AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yemeni görmek

Kahve falında yeşil yemeni görmek

Kahve falında yeşil yemeni görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatlarını bozulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yemeni gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yemeni görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yemeni örtmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yemeni oyası görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeni dağıtmak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yemeni görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı yemeni görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir