AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yemeni görmek

Kahve falında mor yemeni görmek

Kahve falında mor yemeni görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mor yemeni gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Kahve falında mor yemeni görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeni satmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yemeni vermek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yemeni bağlamak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeni oyası görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yemeni görmek yenileneceğine ve can bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yemeni görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir