AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yazma görmek

Kahve falında siyah yazma görmek

Kahve falında siyah yazma görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yazma gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında siyah yazma görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başına yazma örtmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birine yazma vermek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sıkıntıya girmeye tabir olunur.

Kahve falında oyalı yazma örtmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazmalı kadın görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yazma takmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bunu şeref sayacağına delalettir.

Kahve falında kara yazma görmek helal kazanç elde edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işarettir.

Kahve falında başında yazma görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir