AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yazma görmek

Kahve falında kara yazma görmek

Kahve falında kara yazma görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yazma gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kara yazma görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma satın almak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu yazma görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma yapmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekli yazma görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında oyalı yazma görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yazma bağlamak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yazma kenarı görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir