AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek tokası görmek

Kahve falında kelebek tokası görmek

Kahve falında kelebek tokası görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, edilen duaların kabul olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek tokası gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında kelebekli toka görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işarettir.

Kahve falında kelebek toka görmek masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek tokası görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saç tokası takmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalettir.

Kahve falında sarı toka görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil toka almak hastalığını yenmeyi başaracağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil toka görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın toka görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir