AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tencere almak

Kahve falında büyük tencere almak

Kahve falında büyük tencere almak kazançlı bir işe girileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tencere almak gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Kahve falında büyük tencere yıkamak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında büyük tencerede yemek görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş büyük tencere görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boş tencere görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük tencere görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tencere almak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tencereler görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir