AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetle suya girmek

Kahve falında kıyafetle suya girmek

Kahve falında kıyafetle suya girmek büyük bir kazanç elde edeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetle suya girmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında kıyafetle suya girmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize kıyafetle girmek esenlik içinde olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kıyafetle havuza girmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetlerle denize girmek kafasına göre birini bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle havuza girmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza kıyafetle girmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetle denize girmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetinin çamaşır suyu olduğunu görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir