AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam suya girmek

Kahve falında akşam suya girmek

Kahve falında akşam suya girmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iyi kısmetleri olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında akşam suya girmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında akşam suya girmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akşam denize girmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Kahve falında akşam bisiklet sürmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam yemeğine davet edilmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kıldıgını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak ayrılık yaşanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kıldırmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir