AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu suya girmek

Kahve falında boklu suya girmek

Kahve falında boklu suya girmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu suya girmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında boklu suya girmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında bokun içine girmek şansının geri döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boka girmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında su boğulmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boklu su içmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde boğulmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boklu suya düşmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir