AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü suya girmek

Kahve falında köpüklü suya girmek

Kahve falında köpüklü suya girmek zarara gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına inanılır.

Kahve falında köpüklü suya girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında köpüklü suya girmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü havuza girmek aradığı kişiyi bulacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Kahve falında köpüklü denize girmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında köpük su görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü deniz suyu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli köpüklü su görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz köpük su görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köpüklü su dökmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir