AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil suda yüzmek

Kahve falında yeşil suda yüzmek

Kahve falında yeşil suda yüzmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında yeşil suda yüzmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek herhangi zarara uğramayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Kahve falında sığ suda yüzmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı suda yüzmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı suda yüzmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir