AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sayfa görmek

Kahve falında siyah sayfa görmek

Kahve falında siyah sayfa görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah sayfa gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah sayfa görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan sayfa görmek yeniden bir araya geleceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimin sayfalarını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet eder.

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Kahve falında yazılı sayfa görmek elindekileri de kaptıracağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sayfa görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında defter sayfası görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısmetinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir