AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurandan sayfa görmek

Kahve falında kurandan sayfa görmek

Kahve falında kurandan sayfa görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, lüksünün artacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, zarara uğrayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan sayfa gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuran sayfaları toplamak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran sayfalarını görmek yeni insanlarla tanışacağına, kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kuran sayfaları görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan bir sayfa görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir