AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayfaları açık kuran görmek

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında sayfaları açık kuran gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında sayfaları açık kuran görmek her zaman çok başarılı olacağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kuran sayfası yemek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık kuran sayfası görmek başarılı olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimin sayfalarını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kurandan sayfa görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir