AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sandik görmek

Kahve falında siyah sandik görmek

Kahve falında siyah sandik görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sandik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında siyah sandik görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında öldüğünü sanmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yeni hobiler edinileceğine yorulur.

Kahve falında birini öldü sanmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında adet olduğunu sanmak hayırlı adımlar atacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir