AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet olduğunu sanmak

Kahve falında adet olduğunu sanmak

Kahve falında adet olduğunu sanmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında adet olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıklar veya yanlış adımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında adet olduğunu sanmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile sanmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak işlerin çığırından çıkacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işarettir.

Kahve falında öldüğünü sanmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir