AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldü sanmak

Kahve falında birini öldü sanmak

Kahve falında birini öldü sanmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına yorulur.

Kahve falında birini öldü sanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kahve falında öldüğünü sanmak işinin başına geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kendini öldü sanmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini öldü sanmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir