AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Kahve falında birinin öldüğünü sanmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini öldü sanmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında öldüğünü sanmak onları tebrik edeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir