AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının öldüğünü sanmak

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak işini kaybedeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini öldü sanmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir