AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şal görmek

Kahve falında siyah şal görmek

Kahve falında siyah şal görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, başarı kazanılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah şal gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında siyah şal vermek en olunmaz yaralarının kapanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah şal örtmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şal bağlamak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şal almak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah şal takmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başına siyah şal takmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah renk şal görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir