AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakalli birini görmek

Kahve falında siyah sakalli birini görmek

Kahve falında siyah sakalli birini görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ortak işlere gireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, el üstünde tutulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında siyah sakalli birini gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendini siyah sakallı görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sakalli birini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sakal görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sakallı dede görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek işinde aranan biri haline geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir