AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakallı adam görmek

Kahve falında siyah sakallı adam görmek

Kahve falında siyah sakallı adam görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalettir.

Kahve falında siyah sakallı adam gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında mavi sakallı adam görmek zenginleşeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında sakal bir adam görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı adam görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sakallı adam görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir