AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakallı hoca görmek

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, güzel bir hayat süreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin sarpa saracağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sakallı hoca gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı hoca görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı hoca görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına yorulur.

Kahve falında sakallı hoca görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı hoca görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah saç sakal görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sakal görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir