AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakal görmek

Kahve falında siyah sakal görmek

Kahve falında siyah sakal görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sakal gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Kahve falında siyah sakal görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saç sakal görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz sakal görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında siyah sakallı görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah sakalli birini görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah sakallı dede görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir