AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakal kadın görmek

Kahve falında siyah sakal kadın görmek

Kahve falında siyah sakal kadın görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sakal kadın gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah saç sakal görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz sakal görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sakalli birini görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sakallı dede görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sakallı görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini siyah sakallı görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir