AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi şahin görmek

Kahve falında kahverengi şahin görmek

Kahve falında kahverengi şahin görmek para sıkıntısından kurtulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, ancak yılmayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şahin gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında kahverengi şahin görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kara şahin görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında şahin yuvası görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında şahin kuşu görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında şahin yumurtası görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahin öldürmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir