AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal ve şahin görmek

Kahve falında kartal ve şahin görmek

Kahve falında kartal ve şahin görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, üzgün olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında kartal ve şahin gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında kartal ve şahin görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kartal yada şahin görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin kartal görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulur.

Kahve falında şahin eti yemek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şahin beslemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir