AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kestirdiğini görmek

Kahve falında saçının kestirdiğini görmek

Kahve falında saçının kestirdiğini görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında saçını kestirdiğini görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuaförde saç kestirdiğini görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını kestirmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, hainlik yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçın önünü kestirmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmek istemek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir