AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sabun görmek

Kahve falında siyah sabun görmek

Kahve falında siyah sabun görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sabun gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların, verilmiş ya da verilmemiş sözlerin üzerinden geçebilir, gerekli uyarlamaları ya da değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah sabun görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Kahve falında sabun temizlemek günahlarına tövbe edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi sabun görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında komşuya sabun vermek işinden ve hayatından geri kalacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında elde sabun görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sabun kalıbı görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir