AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sabun görmek

Kahve falında mavi sabun görmek

Kahve falında mavi sabun görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, gülen yüzünün de solacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi sabun gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında mavi renk sabun görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sabun görmek dargınların barışacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında renkli sabun görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya sabun vermek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli sabunla yıkamak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birine sabun almak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında sabunlu kalmak şansının açılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir