AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya sabun vermek

Kahve falında komşuya sabun vermek

Kahve falında komşuya sabun vermek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sevilip sayılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya sabun vermek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında komşuya sabun vermek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda sabun görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Kahve falında sabun hediye almak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, borçların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında sabun bezi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış sabun görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ağzında sabun görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir