AnaSayfa / Genel / Kahve falında pijama aramak

Kahve falında pijama aramak

Kahve falında pijama aramak hayata küseceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında pijama aramak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında pijama aramak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini pijamalı görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu pijama görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pijama giymek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kirli pijama görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz pijama görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeni pijama takımı görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir