AnaSayfa / Genel / Kahve falında gecelik pijama görmek

Kahve falında gecelik pijama görmek

Kahve falında gecelik pijama görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gecelik pijama gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gece pijaması görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gecelik pijama görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu pijama görmek gidilecek yönün belirleneceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek pijaması görmek zararların günden güne artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pijama görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pijama giymek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pijama giymek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah pijama görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir