AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pijama giymek

Kahve falında siyah pijama giymek

Kahve falında siyah pijama giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında siyah pijama giymek gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Kahve falında siyah pijama giymek borçlarını ödemekte zorlanacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pijama görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni pijama giymek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pijama giydiğini görmek iyi halin geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pijama giymek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir