AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli pijama görmek

Kahve falında kirli pijama görmek

Kahve falında kirli pijama görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, daha güçlü hale geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli pijama gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kirli pijama görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk pijama görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pijama satın almak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pijama almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında pijama giymiş birini görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski pijama görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pijama almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında pijama hediye etmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir