AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli perde görmek

Kahve falında desenli perde görmek

Kahve falında desenli perde görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında desenli perde gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında desenli perde görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında desen görmek hikmet sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli gelinlik görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leopar desenli yılan görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında desenli altın yüzük görmek çok mutlu olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında desenli yorgan görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Kahve falında desenli ceket görmek acı veren kazalara, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir