AnaSayfa / Genel / Kahve falında un paketi görmek

Kahve falında un paketi görmek

Kahve falında un paketi görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında un paketi gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında un paketi görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalettir.

Kahve falında pakette un görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında paket un görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket şeker görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden paket almak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hediye paketi açmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine inanılır.

Kahve falında pakette gelinlik görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paket makarna almak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ruh sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir