AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden paket almak

Kahve falında birinden paket almak

Kahve falında birinden paket almak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinden paket almak gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Kahve falında bir paket çikolata görmek kavgaların büyüyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hediye paketi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz paket görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden paket almak yaşananları unutturacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paket aldığını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, şansının da açık olacağına işarettir.

Kahve falında kargo paketi göndermek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir paket sigara görmek çok kolay bir hayatı olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pakette çikolata görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, huzur ve kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir