AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü öküz görmek

Kahve falında bir sürü öküz görmek

Kahve falında bir sürü öküz görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü öküz gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öküz sürüsü görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü öküz görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı öküz görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük öküz görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında öküzü kovalamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük öküz görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir