AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nişanlık giymek

Kahve falında siyah nişanlık giymek

Kahve falında siyah nişanlık giymek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği birini kırmaya, parasının ve malının da artacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Kahve falında siyah nişanlık giymek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, güzel bir iş fırsatına inanılır.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Kahve falında siyah nişan elbisesi görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek satışlarının ya da üretiminin artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe nişanlık giymek evlilik yolunda bir adım atılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir