AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek

Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek

Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak umutlarının söneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünün yandığını görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü taktığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek duaların boşa gideceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğü düşürmek başarı için yılmadan çalışılacağına, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir