AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe nişanlık giymek

Kahve falında pembe nişanlık giymek

Kahve falında pembe nişanlık giymek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında pembe nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında pembe nişanlık giydiğini görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe nişanlık giymek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe nişan elbisesi giymek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Kahve falında toz pembe nişanlık görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin pembe giydiğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe terlik giymek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına yorulur.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, helal rızık yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir