AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert nişanlık giymek

Kahve falında lacivert nişanlık giymek

Kahve falında lacivert nişanlık giymek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kazancın katlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hastalıktan şifa bulmaya, gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında lacivert nişanlık görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert kıyafet giymek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert terlik giymek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert corap giymek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert pardesü giymek geride bırakacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir