AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşı okumak

Kahve falında mezar taşı okumak

Kahve falında mezar taşı okumak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, rahatsızlık vereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye delalettir.

Kahve falında mezar taşı okumak gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kendi mezar taşını okumak şöhretli biri olunacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı okumak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına işarettir.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ihlas okumak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta kuran okumak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara okumak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir