AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü makas görmek

Kahve falında küflü makas görmek

Kahve falında küflü makas görmek güzel günlerle tanışılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, helal ekmek yiyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında küflü makas gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında küflü makas görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında küflü para görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü ev görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında küflenmiş pirinç görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir