AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik giymek

Kahve falında lastik giymek

Kahve falında lastik giymek hem hayatının kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kendisine kızacağına, başarılarının takdir edileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lastik giymek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında lastik giymek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek büyük bir başarının elde edileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulur.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik değiştirmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oto lastiği görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiklerini değiştirmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir