AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik ayakkabı görmek

Kahve falında lastik ayakkabı görmek

Kahve falında lastik ayakkabı görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, zorluğa düşeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaşadığı stresin biteceğine, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında lastik ayakkabı gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek ağzının tadının bozulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek helal kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lastik patlatmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski araba lastiği görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik terlik görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir