AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, her zaman şükür içinde olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onu darda bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara lastik kaybetmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kara lastik görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalettir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek çok hayır duası alacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lastik giymek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir