AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah lastik toka görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir