AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik ayakkabı giymek

Kahve falında lastik ayakkabı giymek

Kahve falında lastik ayakkabı giymek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek elinin de bolluk göreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında lastik giymek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah lastik toka görmek hayalkırıklığı duyacağına, bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlak araba lastik görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir